Tawaran Beasiswa-Short Course-Pekerjaan fresh Graduate

Tuesday, 7 June 2016 | 10:32 WIB

Assalaamualaikum wr wb
Perkenankan kami dari bidang Kerjasama Luar Negeri menyampaikan informasi mengenai tawaran-tawaran berikut ini:

1. Tawaran short-course dari Pemerintah India
Pemerintah Republik India menawarkan kesempatan Program Pelatihan di bawah skema kerja sama teknik beasiswa Colombo Plan. Biaya sehubungan dengan keikutsertaan pada program pelatihan akan ditanggung oleh Pemerintah India. Batas usia peserta: usia 25-45 tahun. Deadline 30 Juni dan 30 Agustus 2016

2. Tawaran beasiswa: Research Training Fellowship for Developing Country Scientists
(RTF-DCS) di India (beasiswa penuh)

Broad Disciplines, in which Felloeship are available: Agricultural Sciences; Biological and Medical Sciences; Chemical Sciences; Physical Sciences and Mathematics; Earth sciences; Engineering Sciences; Materials, Minerals and Metallurgy: and Multi-diciplinary & Other areas.
Eligibility Conditions: Scientist/researchers from any developing country (except India) below 40 years of age (as on 1st January 2016) and possessing at least a Post Graduate Degree (S2) in any Natural Science subject or an equivalent degree in Technology / Engineering / Medicine / allied diciplines.
Deadline: 17 Juni 2016

3. Tawaran Beasiswa China Training semester 2

4. Paparansosialisasi beasiswa BUDI LN dan DN dari SDID Kemenristekdikti

5. Tawaran beasiswa penuh “Leadership Training” di Jepang dari IATSS Forum Japan